Bungalow

Onze vakantie-bungalow is gelegen in een veilige en rustige wijk in het zuid-oosten van Willemstad (Curaçao), dichtbij de Caribische Zee. Op slechts vijf minuten rijden van strand, duikcentrum, supermarkt, tankstation, geldautomaat, Mambo Beach en Seaquarium Het is tien minuten rijden tot het centrum van Willemstad (Punda).

De volledig gemeubileerde en ingerichte bungalow (120 m2) bestaat uit een woonkamer (24 m2), eetkamer (17 m2), keuken (10 m2), drie slaapkamers met aircondition (15 m2, 14 m2, 10 m2), twee badkamers (5 m2, 6 m2) met toilet en douche, porch aan de voorzijde, overdekt terras (35 m2 + 16 m2) aan de achterzijde, schuurtje (12 m2) en tuin (700 m2) geheel omgeven door een muur.

De bungalow is geschikt voor maximaal zes personen; ideaal voor vier volwassenen en twee kinderen, of twee volwassenen en vier kinderen. Er is ook een kinderbedje en -stoeltje.

De huurprijs voor de bungalow is Euro 60,- per nacht op basis van 2 personen.
Voor elke extra persoon vragen we Euro 7,50 per nacht.
Er zijn geen verdere bijkomende kosten.

Onze bungalow kan een goede keus zijn voor je verblijf op Curaçao. We zijn er zeker van dat je geen spijt zult krijgen, gezien de zeer positieve reacties die we tot nu toe van eerdere huurders hebben ontvangen.

We nodigen je dan ook graag uit om van je verblijf op Curaçao te genieten in Bungalow Ederlin.